Changing the world, one site at a time…
Schurerslaan 4-81 te Wateren
Logo van TW Makelaars Tweede Woning Makelaars Vakantiewoning Recreatiewoning
 • © 2020-2024 TW Makelaars Sitebeheer 0

Drenthe - Wateren.

Klik op foto voor grotere weergave

Klik op foto en kantel mobiel voor grotere weergave

Op een royale kavel van 505 m2 eigen grond, in een zeer rustig deel van park Hunerwold State, aan de rand, met het terras en de openslaande deuren op het zuiden, ligt deze, zeer recent gerenoveerde 6-persoons woning met energielabel C.

De woning beschikt over een gezellige woonkamer/keuken met vaatwasser, combi-oven, open haard en een badkamer met douche en ligbad en een dubbele wastafel (2022), een apart toilet (2022) en pvc-vloeren op de begane grond en slaapkamer.
Middels een trap komt u op de bovenverdieping, waar zich twee royale slaapkamers, bevinden als ook het tweede toilet. Eén van de slaapkamers beschikt over een vaste wastafel en sauna.

De afgelopen jaren is de woning geheel gerenoveerd, niet alleen op het gebied van de badkamer, de toiletten en keuken, maar deze woning is nu al geschikt gemaakt voor de energietransitie.
De volgende zaken zijn daarbij aangepakt : er liggen reeds loze buizen tbv het plaatsen van de buitenunit voor een warmtepomp en apparatuur voor een laadpaal. Er zijn leidingen aangelegd tussen de nieuwe groepenkast en keuken tbv de realisatie van elektrisch koken en close-in-boiler of Quooker tbv warmwatervoorziening in de keuken. De groepenkast is gereed voor zonnepanelen, een laadpaal en warmtepomp.
Alle radiatoren zijn vervangen, door hoog rendement radiatoren.
De woning is voorzien van extra isolatie, alle verlichting is vervangen door LED, nieuwe tochtstrippen en rubbers en een isolerende brievenbus.
Tevens is er een infiltratienetwerk aangelegd tbv de afwatering van het regenwater, zijn er nieuwe dakgoten en regenpijpen aangebracht en is de tuin voorzien van drainage.
Ook is de woning voorzien van nieuw glasvezelbehang en opnieuw geschilderd. Het elektrisch netwerk is in zijn geheel vervangen en gecertificeerd conform de NEN 3140. Een volledige rapportage is beschikbaar.

De woning beschikt verder over een grote berging van ca. 6 m2 en een eigen parkeerplaats.

Gebruik kan gedurende het gehele jaar. De woning wordt inclusief inventaris verkocht.
De woning wordt verhuurd door Landal als een 6 persoons comfort woning.
Eigenaren van een woning op Hunerwold State mogen gebruik maken van de aanwezige faciliteiten, waaronder het overdekte zwembad op de naast gelegen camping, dat tijdens het hoogseizoen geopend is.
Stacks Image 160
 • Adres: Schurerslaan 4-81 te Wateren
 • Coördinaten: 52°92’07”N 6°27’62”E
 • Bouwjaar: 1995 (2022 gerenoveerd)
 • Kavelgrootte: 505 m2 eigen grond
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Bijzonderheden: #bosrijk #landelijk #drenthe #verhuur #eigengebruik #beschut
 • Park: Landal Hunerwold State
 • Locatie: Nabij het Nationaal Park Drents-Friese Wold
 • Voorzieningen: recreatieplas pal naast park, receptie, overdekt zwembad op naastgelegen camping
 • Aantrekkelijk: #fietsen #wandelenj #drentseland #landal #natuur #weidelandschap
Stacks Image 944